Hi Bloggers, Miss ya much!
Tuesday, 30 April 2013, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum 



Omg! I miss this blog much! Well lama sgt kan dah tak update. Pity you, dear blog. Uhuks. I'm too busy with my study, hostel, family and twitter. Hehe Harini baru ada idea nak mengarut meraban pasal apa dalam blog ni. Erm Harini hari Selasa dan sepatutnya aku ada kat hostel skrg dan tgh gelak macam setan dlm studyroom takpun dorm. Hish Ok aku demam -,- teruk sikit demam kali ni dah 4 hari dah. paling teruk semalam lah. gila bengkak satu badan tak sah lah bila demam en. Semua pakat call mama suruh ambik. Hihi caring jgk diorg ni semua. dah agak dah semua sayang aku. Wkwkwk. Mama pun datang tanpa diduga. Omg! Terharu dan terus menangis peluk Mama. Well I'm too emotional on that day. Hihi *GUA TAK DIBENARKAN MAKAN PEDAS DAN AIS!*

Saat paling bahagia bila kakak banyak beli buku Lejen Press, Fixi dan Dubook Ceritera. Well I'm too exciting of that! Aaa tak reti explain pasal buku ni so please find it fr urself. Hihi Paling best bila semua batch aku kat Rps tu takde sorang pun yg tau pasal kewujudan buku-buku sebegini. Cibs diorg layan novel cinta-cinta tebal ntah pape tu je. Memang perangai aku tak suka orang lain tau pasal benda-benda yg memang aku terlalu obses. Same goes to songs. Aku tak suka bile syorkan lagu macam-macam kat diorg, diorg boleh buat lagu tu macam usaha diorg yg cari sendiri. Damn Aku tak kisah sgt kalau lagu tu memang dah famous or what ever. Ahh I don't know how to explain it, please understand me!

Tak larat sgt dah ni, Hehe biasa lah kan, orang demam. I've to take a rest now. baru lepas makan ubat secara dipaksa. biasa lah tu. Ok wish me luck fr exam. Night bloggers, I'll miss ya! 

A True Friends
Saturday, 2 March 2013, ϟ 0 shout(s)


Assalamualaikum ;)


2Begonia 2012

Awesome tak weh gambar atas ni? Serious lawa okay. Me and Hibbah suka kontrakan diri duduk depan sekali. Hehe Anati paling awesome! dia sorang je baring hahaha. Tapi spoil Ija dgn Nad kelas lain. Cibs cibs nampak sebab baju lain kann. ni masa Jamuan kelas untuk Last day school Ok. sedih tak sedih masa ni semua pakat bawak Camera nak bergambar ramai2. Masa ni makan Kfc je sebab takde bajet. Well budak hostel semua nak habiskan duit masa pergi outing dgn member je. Hahaha

Hai Rakyat B1 dan B2 2012 XD tidakkah kalian rindu saat saat kita bersama haha ok ni dah kelam sangat dah ni. Ingat lagi dulu aku suka fly B2 sebab tak boleh tidur B1. maksudnya tak boleh nak tidur bila tidur B1 sebab ada lahh. Ntah pape je masa tu, asyik fikir sgt. macam tu lah jadi. Fly B2 dah lah tidur dgn Adilah. sama je rasa bukan boleh tidur pun. haha Dia suka berdengkur lepastu mengigau. hehe comel je dia ni. Dia selalu pesan "Sebelum tidur, kita kena ingat diri kita ni siapa" Tak faham sbnarnya tapi lantak dia lah. Hari seterusnya dia pulak asyik fly B1 so tidur lah dgn Syasya gajah gedempol tu. 

Weh B1, Ingat tak lagi dorm kita je yg selalu kena attack dgn warden? Yela Fly lah, buat bising lah, bawak phone lah, Ntah pape je semua. Time kita buat semua tu, Takde siapa nak kacau. Bila tak buat, semua nak datang seang marah2. fitnah tu ok fitnah. *buat muka sedih Haha. Ingat tak lagi bila kita semua tengok Fireworks kat luar masatu maybe Raya Cina kot. Seronok kan jerit2 semua? Hehe. Lepastu Kumpul ramai2 gossip apa semua. dah lah gelak kuat2, Ntah pape je. Tapi The best moments gila ok! Seriously. 


Begonia pun awesome jugak! Hehe tapi kan .......... malang sikit. Yelah, semua cikgu macam selalu sgt marah kteorg then maki2 cakap kiteorg ni bawak malang lah apa. Sedih tak?! Tapi Begonia paling best sekali sebab bising gila. Happening dan macam2 lagi. Kelas lain tak tahu lah pulak sebab aku kelas Begonia. Hehe This year semuanya jadi lain. Semua kelas lain. Semua dah jumpa kawan baru. Semua dah berubah dan tak macam dulu lagi. Serious talk sedih ok. 

Walaupun aku ni rapat gila dgn budak harian, atleast aku still support backup semua budak hostel lagi. Ntah, budak hostel dah macam family aku. 3tahun duduk, tidur, share macam2 sama2. Tapi Once dia buat hal dgn aku. pergi mati ok serious aku bash hari2. Lantak. Tak peduli! hehehe. Last. Aku serious rindu 2Begonia, B1 and B2 2012 ok! 


Much lovessssssss! :*
Take a good care of yourself.
Assalamualaikum (:

new past